Članovi topličkog AIK-a do četiri zlata u Varaždinskim Toplicama

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 27.10.2015. 18:01

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 08:58

Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica proteklog vikenda bio je domaćin prvenstva Hrvatske u katama Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza na kojem se  natjecalo 90-ak kataša iz cijele Hrvatske.

U žestokoj  konkurenciji AIK je osvojio čak 17 medalja, od čega čak četiri zlata. Prvaci Hrvatske postali su u najmlađoj kategoriji cicibana Lana Šebrek-Blažotić uvjerljivim pobjedama na protivnicima. Kategoriju mlađih kadeta osvojio je Hrvoje Muža, a u istoj je Domagoj Dvorski bio drugi. Kod mlađih limačica također smo vidjeli finale natjecateljica iz AIK-a, a prvakinja je postala Lana Kalničanec dok je druga bila Ana Bartolić. Kod mlađih kadetkinja najbolja je uvjerljivim nastupima bila Jana Huzjak. Vice prvaci Hrvatske u svojim kategorijama uz navedene postali su i Dino Slatki, Sebastijan Sakač i Monika Balažinec.

Treća mjesta osvojili su Kristijan Prodanović, Marko Dvorski, Alen Žuti, Nikolina Pantaler, Ivan Rissi, Lea Rissi, Lana Šimek i Ana Zorman. Glavni trener kluba, Saša Josip Milec, se na kraju turnira u ime kluba oprostio od trenerice Marinele Belavić koja se zbog selidbe napušta klub. Među sucima klub je također imao predstavnicu, Sanjanu Milošević. Početak sezone je obećavajući, te se nadamo novim uspjesima.

Sljedeći izazov je nastup Monike Balažinec na Europskom prvenstvu u Poljskoj krajem studenoga.

Komentari