Cristiano Ronaldo na prodaju! Cijena 170 milijuna eura

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 20.05.2011. 15:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Engleski Daily Mail navodi kako su se Cristiano Ronaldo i trener Jose Mourinho opet sukobili

Iz Španjolske stiže senzacionalna vijest – Cristiano Ronaldo je na prodaju! Objavljena je i odšteta za Portugalca koja bi zadovoljila madridski Real. Iznosi vrtoglavih 170 milijuna eura!

Tako bi nakon točno dvije godine Cristiano Ronaldo mogao napustiti kraljevski klub, a razlog je posljednja u nizu svađa s trenerom Joseom Mourinhom.

Prvi je put između tog dvojca zaškripalo nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka s Barcelonom, kad je portugalski reprezentativac zamjerio Joseu na taktici koju je postavio protiv Katalonaca. Odmah sljedeću utakmicu, sa Zaragozom, CR7 završio je na tribini.

Engleski Daily Mail navodi kako je sada došlo do novog sukoba na treningu, nakon kojeg je predsjednik Reala Florentino Perez objavio da je nogometaš koji je ove sezone zabio 51 gol za kraljevski klub – na prodaju.

Iako su bogati šeici, vlasnici Manchester Cityja, istaknuli kako neće trošiti puno ovo ljeto na pojačanja, cijena od 170 milijuna eura njima zasigurno nije velika, pogotovu jer zauzvrat dobivaju ponajboljeg igrača svijeta.

Na kupovinu Cristiana Ronalda mogao bi ih natjerati i odlazak Carlosa Teveza, koji želi biti bliže svojoj djeci pa razmišlja o povratku u Južnu Ameriku.

Odmah nakon što se pojavila Ronaldova cijena, engleski tabloid Sun objavio je da City namjerava platiti taj iznos, no iz kluba su te informacije nazvali smiješnima

Osim Manchester Cityja, nedavno je i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio kako želi u crveno-crnima vidjeti i Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Portugalac je u Real došao u ljeto 2009. za rekordna 94 milijuna eura iz Manchester Uniteda. Je li na pomolu novi rekord?


Komentari