Da Silva propustio trening, ali ozljeda nije ozbiljnije naravi

Objavljeno: 04.10.2011. 10:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Admir Buljubasic/ Cropix

Nogometni reprezentativci u ponedjeljak su trenirali u Čatežu, a zbog lakše ozljede zarađene na utakmici ukrajinskog prvenstva trening je propustio i Eduardo da Silva, piše Borna Rupnik za sportnet...

Napadač ukrajinskog Šahtara, hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, na okupljanje reprezentacije u Čatežu došao je nakon prvenstvenog dvoboja protiv Zorye, na kojemu je postigao posljednji, četvrti pogodak svoje momčadi.

Dobio je na tom susretu udarac u mišić te je umjesto na treningu s reprezentativnim kolegama u ponedjeljak ostao na tretmanu u hotelu. Njegova ozljeda ipak nije ozbiljnije naravi.

Po posebnom je programu nastavio trenirati i Dinamov veznjak Milan Badelj, čiji se povratak punom treningu očekuje u utorak. Manjih problema s petom imao je branič engleskog Tottenhama, Vedran Ćorluka.

Prvi trening reprezentacije uoči puta u Pirej, na okršaj s Grcima, zbog grlobolje je ranije napustio stoper Gordon Schildenfeld. On će biti podvrgnut dodatnim liječničkim pretragama, a sud medicinske službe hrvatske reprezentacije trebao bi biti poznat ubrzo.

Izvor: sportnet.hr

Komentari