Dabrovi u obranu naslova (jesenskog) prvaka protiv Spačve

Objavljeno: 01.02.2014. 10:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Nenad Kovačić

U varaždinskoj Areni, večeras (subota) u 19 sati, rukometaši GRK Varaždina otvaraju proljetni dio prvenstva protiv vinkovačke momčadi Spačva Vinkovci.

Nakon pet prijateljskih provjernih utakmica i dva kup susreta, nakon šest upisanih pobjeda i tek jednog poraza od aktualnog prvaka i najtrofejnijeg hrvatskoga kluba, Zagreb Croatia osiguranja, vrijeme je i za prvih ovogodišnjih 60 minuta u borbi za prvenstvene bodove.

Varaždinski su rukometaši spremni, večeras (subota) s početkom u 19 sati kreće obrana naslova jesenskog prvaka, a prvi je protivnik Spačva Vinkovci. Na prvu zvuči savršeno za zalet u sezonu, s obzirom da su Spačvu Dabrovi dobili glatko i u Vinkovcima (tad je bilo 29:19). Ipak, oprez je uvijek nužan, s obzirom da su se Vinkovčani pojačali u ovozimskoj stanci, dok u sastavu Varaždina zbog ozljede sigurno neće biti Ante Tokića, a vjerojatno niti još uvijek nedovoljno oporavljenog Zorana Jeftića.

Ipak, ambicija ostaje ista, s dva boda zadržati prednost pred najbližim pratiteljom Porečom, ali i staviti na konto prva dva od maksimalno 11 potrebnih bodova kojima će i matematički GRK Varaždin osigurati ligu za državnog prvaka i za plasman u Europu iduće sezone.

Komentari