GRK Varaždin 1930

Dabrovi u pripremnoj utakmici slavili protiv slovenskog Jeruzalema

Objavljeno: 26.01.2016. 20:15

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 11:07

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 danas su u dvorani na Dravi odigrali drugi prijateljski susret u pripremnom periodu i slavili protiv Jeruzalema iz Ormoža 28:25.

U susret su bolje ušli gosti iz Slovenije i nakon 5. minuta imali prednost od 1:3. Do 14. minute uspjeli su se odlijepiti na plus pet (4:9) što je bio signal Vladimiru Vujoviću da pozove minutu odmora. U nastavku se varaždinski rukometaši pribrali, smanjili zaostatak na minus dva, a u 27. minuti stajalo je 13:14. Minimalnu prednost rukometaši iz Ormoža uspjeli su sačuvati do odmora.

Na početku su Varaždinci izjednačili na 16:16, no u nastavku pogodak u napadu nisu zabili punih devet minuta. To su gosti iskoristili i serijom 3:0 odvojili se na 16:19. Istom mjerom varaždinski rukometaši su im vratili i 42. minuti izjednačili na 19:19. No, ponovno su gosti predvođeni bivšim vratarem Dabrova Daliborom Balentom vratili prednost na plus tri. Ipak posljednjih deset minuta pripalo je rukometašima Vladimira Vujovića, koji su u 53. minuti izjednačili na 24:24 i na kraju stigli do slavlja rezultatom 28:25.

-Zadovoljan sam iako smo teški, tvrdi i lopta nas baš ne sluša. Prvo poluvrijeme nismo bili na nivou, pogotovo u obrani, no drugom dijelu neke stvari su počele funkcionirati i sve je došlo na svoje mjesto - rekao je trener Dabrova, Vladimir Vujović koji ima problema s ozlijeđenim igračima. Naime, na treningu se ozlijedili Frano Vujović i Vili Zobec, dok je na susretu protiv rukometaša iz Ormoža skočni zglob ozlijedio Jurica Vidaček.

- Imamo problema s fondom igrača i vjerujemo da će se Jurica Vidaček brzo oporaviti - dodao je Vujović.

Istaknimo da je najraspoloženiji u varaždinskim redovima protiv Jeruzalema bio Martin Marčec koji se osam puta upisao u strijelce.

Sljedeći pripremni susret rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 igraju u petak, ponovno protiv Jeruzalema, a djelić atmosfere s današnje utakmice pogledajte u fotogaleriji.

Komentari