Dabrovi u utorak u Areni kreću po šestu pobjedu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.10.2013. 18:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger/VT

Rukometaši Varaždina, popularni Dabrovi, od ovog su vikenda jedina neporažena momčad u Premijer ligi. Karlovac je pokleknuo u Umagu, što otvara mogućnosti varaždinskim rukometašima da ostanu "usamljeni" na čelu tablice.

Za to trebaju svladati Moslavinu, ugledni rukometni klub iz Kutine, koji se nakon dvije sezone igranja u 1. HRL vratio u elitni rang hrvatskog rukometa. A tu "guraju" solidno, imaju dvije pobjede iz dva susreta. Na domaćem su parketu svladali Kaštelane i neugodni Umag, dok na gostovanjima nisu tako uspješni. Varaždinski Dabrovi tu im ne ostavljaju previše prostora za nadu ni u utorak.

-Maksimalno smo spremni, koncentrirani, kod kuće nemamo pravo na popuštanje nikome. Agresivnom obranom želimo stići do čim više laganih golova i siguran sam u našu novu pobjedu – ističe trener Alan Belko.

A nova pobjeda bila bi i šesta za varaždinski rukometni klub, lidera na tablici, čime bi se malo i izdvojili na vrhu tablice, uoči gostovanja u Karlovcu, koje je već u petak u 19:30 sati.

- Ne razmišljamo o tablici, kao niti o gostovanju u petak. Gledamo samo prvog sljedećeg protivnika a to je Moslavina. Što se tiče Karlovca, o njima ćemo razmišljati nakon ove utakmice – ističe šef Dabrova.

Situacija u ekipi je odlična, motivacija je na visokoj razini, a zdravstveni bilten je prazan, uz izuzetak Čelića, koji se uspješno oporavlja nakon operacije.

Komentari