Dabrovi u Vinkovcima, Kokice u Rijeci

Objavljeno: 04.10.2014. 15:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Oba varaždinska rukometna predstavnika u elitnom rangu hrvatskog rukometa danas – gostuju. Rukometaši GRK Varaždina odlaze u goste Spačvi, dok je pred Kokom derbi kod riječkog Zameta.

Riječanke doduše još nisu ispustile niti boda, upisale su sve tri pobjede i – kako je naglasio trener Varaždinki Neven Hrupec – Koka u toj utakmici nema nikakav imperativ rezultata. Ipak, baš stoga je prilika da se u rasterećenom izdanju pokaže ima li varaždinska ekipa adekvatnu kvalitetu za priželjkivani europski iskorak ove sezone. Utakmica Zamet – Koka igra se na Trsatu, s početkom u 17 sati.

Dva sata kasnije (19 sati) u Vinkovcima će Spačva ugostiti Varaždin 1930. Vinkovčani su jedno od ugodnih iznenađenja na startu ove sezone, u prvom su kolu deklasirali Split (43:23) pa nakon poraza u Velikoj Gorici (30:25) upisali novu vrijednu domaću pobjedu, protiv Marine Kaštele 20:17. U Vinkovcima dakle još ne znaju za gubitak bodova. Istina je doduše da još nisu ni ugostili tako jakog protivnika kakav je varaždinski sastav, kojem će to ujedno biti i generalka za super jaki Nantes, budući da već za pet dana Dabrovi odlaze na utakmicu 2. kola europskoga Kupa EHF-a.

Komentari