Dejan Glavica zabio treći gol ove sezone za slovenski Zavrč

Objavljeno: 17.09.2015. 11:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: NK Zavrč - službene stranice

Varaždinski nogometaš Dejan Glavica u dresu Zavrča u srijedu je postigao treći gol ove sezone.

Glavica se u strijelce upisao u osmini finala Slovenskog nogometnog kupa gdje je njegova momčad u gostima pobijedila Veržaj 4:0.  Zabio je u 88. minuti postavivši konačan rezultat, a to mu je bio treći pogodak ove sezone u dresu novog kluba.

- Drago mi je što sam zabio. Veržaj je ipak drugoligaš i pokazali smo da nam ne mogu parirati. Slijedi nam teško gostovanje kod Maribora u prvenstvu, a u Kupu želimo otići što dalje - rekao je Dejan Glavica.

Osim Glavice u susretu osmine finale, svoj obol dala su još trojica bivših igrača Varaždina. Riječ je o Matiji Kovačiću na vratima, Ivanu Novoselcu i Lovru Cveku.

Istaknimo da je Zavrč trenutno na petom mjestu Prve slovenske lige s 12 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu, momčad Slavka Matića koji na klupi zamijenio varaždinskog trenera Ivicu Solomuna, čeka teško gostovanje kod Maribora.

Podsjetimo, Glavica je nogometnu karijeru započeo u Varteks gdje je prošao školu nogometa. Za seniore je debitirao 2009. godine te je u tri sezone u dresu varaždinskog sastava skupio 31 nastup postigavši tri pogotka. Godine 2011. preselio je u Slaven Belupo te je dolaskom u redove Farmaceuta postao neizostavna karika. Igrao je tada i za mladu reprezentaciju Hrvatske, a njegove zapažene partije zapele su za oko bundesligašu Werderu, no suradnja nije dogovorena.

Ostao je u koprivničkom sastavu, a s terena ga je ove sezone maknula neugodna ozljeda ključne kosti. U prvom dijelu prošle sezone nije odigrao ni jedan profesionalni susret, a u drugom dijelu sezone našao je angažman u austrijskom Hornu koji se natječe u Prvoj austrijskoj ligi, lige ispod austrijske Bundeslige.

Komentari