Do naslova prvaka Hrvatske stigli i kadeti Baseball kluba Vindija

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 21.09.2015. 16:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: BK Vindija

Nakon što su članovi mladeži Baseball kluba Vindija osvojili završnicu Prvenstva Hrvatske, proteklog vikenda do naslova su stigli i kadeti Vindije.

Varaždinci su nakon prvog dijela sezone držali drugo mjesto na tablici iza splitske Nade SSM koja je na finalni turnir došla kao glavni favorit i bez poraza u regularnom dijelu sezone.

Finalni turnir okupio je četiri prvoplasirane ekipa iz prvog dijela natjecateljske sezone pa su ut domaćina i Splićane, nastupili bejzbolaši Medvednice i Zagreba.

Vindija je završnicu započela pobjedom 6:1 protiv Zagreba, da bi istog dana u subotu doživjeli poraz protiv splitske Nade SSM 9:2 koja se i automatski plasiranila u nedjeljnjo finale.

Varaždincima je taj poraz donio dodatnu utakmicu ponovno protiv ekipe Zagreba koju su ovaj put svladali lakše s visokih 12:4 i tako ušli u nedjeljne finale.

Samo finale počelo je lošije za kadete Vindije koji su do sredine utakmice gubili 4:1, no kasnije su sustigli Splćane i stigli do slavlja 11:6.

Uz naslov prvaka iz redova varaždinskog kluba dolazi najbolji igrač Jan Mlinarić i  najbolji obrambeni igrač Borna Strelec.

Komentari