Drugoligaš West Ham nudi 6 milijuna za Nikicu Jelavića

Objavljeno: 20.01.2012. 15:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: rangersfc.co.uk

Engleski drugoligaš, trenutno na diobi prvog mjesta u engleskom Championshipu, želi se ekspresno vratiti u Premier ligu, a da bi to osigurali odlučili su napad pojačati sa hrvatskim napadačem Nikicom Jelavićem. West Ham je navodno škotskim Rangersima ponudio 6 milijuna funti za transfer robusnog napadača.

Engleski tabloid Sun piše da je menadžer Hammersa Sam Allardyce, nakon što nije uspio dovesti mladu zvijezdu trećeligaša Huddersfielda Jordana Rhodesa, odlučio potrošiti budžet za pojačanja na najboljeg strijelca škotskih Rangersa.

Allardyceu je hitno potrebno pojačanje u napadu, pa za Jelavića nudi 5 milijuna funti odmah i još milijun ovisno o nastupima i plasmanu Čekićara u Premier ligu.

No, upitno je hoće li transfer biti realiziran jer je Jelavić privukao interes premierligaša Queens Park Rangersa i West Bromwich Albiona koji su poslali službene upite vezane uz 26-godišnjeg Jelavića, a robusni hrvatski napadač navodno je interesantan i Liverpoolu te njihovim gradskim rivalima Evertonu.

Komentari