FOTO: Kokice slavile protiv Dugog Sela, trener Canjuga vrlo nezadovoljan igrom

Objavljeno: 14.08.2015. 14:49

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 14:57

Foto: I.T.

Rukometašice Koke u petak su u dvorani na Dravi odigrale svoj drugi prijateljski susret ove sezone protiv Dugog Sela i slavile 26:20.

Varaždinske rukometašice već su se u prvom dijelu odvojile na plus tri (7:3), kasnije se odlijepile na šest pogodaka prednosti(14:8), a na odmor su otišle rezultatom 16:11.

Dobar dio drugog poluvremena održavale su prednost, no u posljednjoj četvrtini susreta rukometašice Dugog Sela su počele smanjivati prednost i pet minuta prije kraja na semaforu je stajalo 23:20.

U posljednjoj pet minuta gošće su posustale što su rukometašice Vladimira Canjuge iskoristile i slavile 26:20.

Najraspoloženija u domaćim redovima bila je krilna igračica Elena Halili koja je zabila osam pogodaka, Ines Domjan je dodala pet, a sjajna je na vratima bila Janja Golubić skupivši 15 obrana.

Iako je rezultat na strani Kokica, trener Vladimir Canjuga nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

- Nisam uopće zadovoljan igrom svoje ekipe. Pobijedili smo Velenje koje je realno slabije od Dugog Sela. Cure su odradile dva teška treninga, no to ne može biti opravdanje za tako lošu igru. Pokazalo se da nemamo ni blizu takav roster kao prošle sezone - rekao je Canjuga i prokomentirao igru novi igračica u redovima Koke koje su dovedene kao pojačanja.

- Poljak je igračica koja zna igrati i dobro igra, no ima problema s ramenom. Pasarić je pukla pod treninzima i valjda u posljednjih nekoliko sezona nije trenirala pod takvim intenzitetom. Sigurno da ne može nadomjestiti prijašnje igračice, kao i Furjan koja je ne može biti kvaliteta jedne Mateše ili Kalaus - dodao je Canjuga te istaknuo da u sljedećih još mjesec dana priprema ih čeka mnogo rada.

- Limitirani smo igračicama i ne možemo mlade igračice naučiti da igraju kao Tomašek. Za to je potrebno 200 treninga. Potrebna nam je još jedna igračica, a time se bavi uprava kluba - istaknuo je Canjuga.

Koki slijedi susret protiv rukometašica Zrinskog, a na rasporedu je u srijedu od 18,15 sati u dvorani na Dravi.

Komentari