FOTO: Nedeljanec dobro parirao prvoligašu Interu iz Zaprešića

Objavljeno: 11.08.2015. 21:33

Zadnja izmjena: 04.03.2016. 14:39

Foto: I.T.

Na igralištu u Nedeljancu pred oko 150 gledatelja u utorak je odigran prijateljski dvoboj između istoimenog domaćina i prvoligaša zaprešićkog Intera, a slavili su gosti 3:0.

Trener Samir Toplak i njegov pomoćnik Branko Lađević na teren su poslali drugu ekipu. Momci su se željeli dokazati treneru pa su odmah visoko pritisnuli domaće nogometaše koji će se natjecati u Prvoj županijskoj ligi. U prvih 15 minuta susreta imali su tri vrlo izgledne prigode, no vratar Nedeljanca Luka Mikić sačuvao je svoja vrata. Ipak u 22. minuti Mikić nije imao šanse. Dario Čavar preciznim udarcem iz slobodnjaka s dvadesetak metara zatresao mrežu i doveo goste u vodstvo.

Tim rezultatom se otišlo i na odmor. U drugom dijelu gosti su podebljali prednost. Na 2:0 povisio je glavom Dominik Radić u 62. minuti, a isti igrač je u 83. postavio konačan rezultat.

- Jedna pripremna utakmica koja me zadovoljila jer će u prvenstvu biti ekipa koje će biti bolja od nas. Vrlo sam zadovoljan kako je moja ekipa parirala gostima - rekao je trener Nedeljanca, Damir Maretić. 

Toplakov pomoćnik Lađević također je bio zadovoljan predstavom svojih pulena.

- S obzirom na teško vrijeme i jučerašnji jači trening, zadovoljan sam kako smo odigrali susret. No, rezultatska razlika je premala jer ipak prvoligaš treba pobijediti petoligaša s većom razlikom - zaključio je Lađević, pomoćni trener Intera koji je trenutno osmoplasirana momčad 1.HNL. 

Nedeljanec - Inter 0:3 (0:1)

Igralište u Nedeljancu

Gledatelja: 150

Gl. sudac: Dubravko Pavlić (Vž), Pom. suci: Kapeš i Premužaj (Vž)

Strijelci: 0:1 Čavar (22), 0:2 Radić (62), 0:3 Radić (83)

Nedeljanec: Mikić, Blaži, Hanžek, Kučko, Gazdek, Rog, Mesec, Štefulj, Glavaš, Škoranec, Kocijan (igrali još: Minđek, Gredelj, Koren, Đurđek i Vindiš), Trener: Damir Maretić

Inter Zaprešić: Rihtar, Hanžek, Jurjević, Filipović, Miletić, Parlov, Mlinar, Šlogar, Čavar, Radić, Camaj (igrali još: Mađar, Soldo, Glasnović, Bilobrk, Zulim, Maje), Trener: Samir Toplak, Pom. trener: Branko Lađević

Komentari