odličan uspjeh

FOTO STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno: 07.04.2018. 12:44

Zadnja izmjena: 07.04.2018. 12:47

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1. Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića s 3:0, zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića. Ronald Ređep dobio je Frane Runjića s 3:1, dok je u igri parova ponovo bolji bio varaždinski par Ređep/Zeng. 

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju.

Ovo je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još u jesen. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr značio bi veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih.

Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu, a prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Komentari