GRK Varaždin 1930

FOTO: Uvjerjiva pobjeda Dabrova protiv Moslavine i veliki povratak Ante Tokića

Objavljeno: 21.02.2016. 18:58

Zadnja izmjena: 21.02.2016. 19:04

Foto: Ivan Tomašković

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 nastavili su pobjednički niz, slaveći u dvorani na Dravi protiv Moslavine 29:21.

Susret je obilježio i povratak na teren Ante Tokića, koji je zbog teške ozljede ruke od kolovoza prošle godine bio van stroja.

- Imao sam malu tremu, iskreno kao da sam prvi put stao na parket. No, bilo je super i presretan sam. Moram još poraditi na udarcu ipak mi je bila ozlijeđena pucačka ruka, ali sve će sjesti na svoje mjesto - rekao je nakon utakmice Ante Tokić koji je zaigrao posljednjih desetak minuta susreta.

Na samom startu utakmice rezultat je bio 3:3, no Varaždinci su serijom 3:0 poveli 6:3. U nastavku su nastavili povećavati prednost i do 23. minute već su se odlijepili na 12:7. U samoj završnici prvog dijela Dabrovi još podebljali su razliku i na odmor otišli s 17:9.

U drugom poluvremenu ista priča. Rukometaši Vladimira Vujovića držali su sve konce igre u svojim rukama i u imali čak plus deset, no u samoj završnici gosti su smanjili razliku pa je završilo je 29:21.

Presretan Tokićevim povratkom bio je i varaždinski strateg Vladimir Vujović.

- Toliko mi je stalo do toga da Tokić proigra da je prije njegovog ulaska na teren u meni bilo malo straha. Sretan sam što se Tokić vratio - rekao je Vladimir Vujović i prokomentirao uvjerljivu pobjedu protiv Moslavine.

- Glatka pobjeda koja ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Odradili smo utakmicu rutinerski, iako lopta u napadu nije bila dovoljno brza i osjetio se nedostatak Vedrana Huđa. No, glavama se okrećemo sljedećem susretu u Vinkovcima - istaknuo je trener vodeće momčad Premijer lige.

Istaknimo da je varaždinskom sastavu protiv Moslavine najefikasniji bio Ivan Horvat s osam postignutih pogodaka, dok je Jurica Vidaček dodao pet zgoditaka.

U sljedećem kolu varaždinski sastav čeka gostovanje kod Spačve.

Djelić atmosfer s nedjeljne utakmice pogledajte u fotogaleriji.

Komentari