GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Varaždinski rukometaši uvjereni u odličnu sportsku izvedbu večeras protiv Zameta

Objavljeno: 20.04.2019. 15:16

Zadnja izmjena: 20.04.2019. 15:19

Utakmica 5. kola Premijer lige - Lige za ostanak između GRK Varaždin 1930 i RK Zamet iz Rijeke igra se večeras u sportskoj dvorani u Graberju s početkom u 19 sati

Natjecanja u rukometnoj Premijer ligi imala je pauzu zbog reprezentativnih obveza, te je GRK Varaždin odradio mini pripreme uoči teška utakmicu u Ligi za ostanak. Varaždinci su u dosadašnja četiri kola ostvarili dva remija s ekipama Rudan i Gorica te dvije pobjede protiv Rudara i Sesveta. tako su se Dabrovi odlijepili od posljednjeg mjesta i večears dočekuju Riječanje, koji im bježe tri boda.
- Imamo tri utakmice za redom doma i vjerujem kako ćemo osvojiti svih šest bodova. Prvi je Zamet koji ima isto tako mladu i perspektivnu momčad. Cijeli tjedan radili smo na taktici kojom ćemo im se suprotstaviti, znamo sve njihove mane i vrline, izjavio je Nikola Kaštelan, desni vanjski varaždinskog premijerligaša. 

- Zamet će protiv nas ići na glavu jer će htjeti nadoknaditi izgubljene bodove u prošlom kolu kod kuće ali na nama je da im pokažemo da smo favoriti od početka susreta, izjavio je Frano Vujović, veliki oslonac Dabrova u napadu. - Pozivam navijače da dođu na utakmicu u što većem broju i da nam budu podrška s tribina jer ćemo uz njihovu pomoć lakše doći do željenog rezultata - najavio je Vujović.

 

Komentari