Da Silva Sousa Renan

Foto - Upoznajte prvog Brazilca u redovima Varteksa: 'Ostajem Bumbar i iduće sezone'

Objavljeno: 25.04.2024. 17:57

Zadnja izmjena: 25.04.2024. 17:58

U redovima Varteksa ovog proljeća zaigrao je prvi Brazilac: Da Silva Sousa Renan, ili samo skraćeno Renan, ima 22 godine, inače je iz prijestolnice Brazilije. 

Renan je igrao brazilsku prvu ligu juniora, za klub FC Vila Nova, a ima i tri nastupa za U16 Brazila. Uz to, igrao je i u drugoligašu Athletico Paranaense.  Ove zime stigao je na probu u Varteks, zatim i ostao, ističu iz kluba. Uz pomoć menadžera, varaždinskog Brazilca Gabija, punim imenom Gabriel Da Cunha, koji je ovdje već 6-7 godina, udomaćio se u Varaždinu.

- Klub je dobro posložen, treninzi su odlični, sviđa mi se ambicija da se želi u rang više, sve mi stvarno odlično odgovara i nema razloga da ne ostanem. Volio bih da sve bude tako i dalje – ističe Renan.

Što se tiče forme ekipe, uoči tri važne utakmice s ekipama i iz vrha, tvrdi da može samo bolje.

- Forma je vrlo dobra, a nama je svejedno s kime igramo, koncentriramo se svi na naš zadatak i da budemo što bolji. Mislim da i mene tek čekaj najbolje utakmice, da mogu još i bolje, i trudit ću se pomoći Varteksu na putu prema gore. Varteks je odlična ekipa, sigurno ćemo uspjeti – zaključuje prvi Brazilac u redovima Bumbara.

Komentari