evo kako je bilo

Baseball klub 'Vindija' iz Varaždina organizirao međunarodni dvoranski baseball turnir

Objavljeno: 21.03.2024. 08:03

Zadnja izmjena: 21.03.2024. 08:05

Nakon odličnih plasmana u Beču, Ljubljani i Novom Sadu te nekoliko osvojenih medalja na zimskim natjecanjima, došao je red i na Baseball klub “Vindija” da bude domaćin međunarodnog dvoranskog baseball turnira.

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Graberje, Baseball klub „Vindija“ Varaždin organizirao je 16. izdanje velikog međunarodnog dvoranskog baseball turnira “Vindija Indoor 2024” za djecu 2010. godište i mlađe, pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Vindije i Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

Ove godine na turniru je sudjelovalo deset ekipa iz Srbije, Slovenije i Hrvatske. Varaždin je tako ugostio oko stotinjak mladih bejzbolaša, vođenih njihovim trenerima i roditeljima. Ukupno se odigralo 25 utakmica na dva terena po pravilima prilagođenim za dvoranski baseballa.

BK Vindija igrala je s dvije ekipe; prvom ekipom BK „Vindija“ i ekipom najmlađih članovova “All stars”. Varaždinci su neporaženi ušli u finale s ukupno četiri pobjede. Finalni susret igrali su protiv zagrebačke ekipe BK „Blue Wolwes“ koji su prikazali bolju igru i savladali domaće mlade bejzbolaše te osvojili prvo mjesto. Najmlađi su pak uspjeli izvojevati jednu pobjedu nad karlovačkom Olimpijom.

Komentari