FOTO/VIDEO: Sloga slavila protiv cestičkog Poleta u prvom polufinalu Županijskog kupa

Objavljeno: 13.05.2015. 20:15

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:21

Foto: Ivan Tomašković

U Slokovcu je u srijedu odigrana prva polufinalna utakmica Županijskog nogometnog kupa, a u vrlo žustroj utakmici slavili su domaći nogometaši 2:1.

Slokovčani su u vodstvo stigli već u 16. minuti, a zabio je Darko Grabarić. U nastavku su se disciplinirano branili pa gosti iz Cestice nisu mogli probiti njihov obrambeni blok. Prvi dio završio je tako 1:0.

U petoj minuti nastavka nogometaši Sloge su opasno zaprijetili. Damir Vađunec iz slobodnog udarca s dvadesetak metara ozbiljno je ugrozio vrata gostiju, no gostujući vratar Nikola Šipek bio je nesavladiv.

Šest minuta kasnije gosti su izjednačili. Oštro je ubacio Luka Kutnjak, a loptu je u vlastitu mrežu poslao branič Sloge Siniša Bradarić.

U nastavku su domaći nogometaši krenuli po vodstvo te najozbiljnije zaprijetili u 81. minuti. Ponovo je u glavnoj ulozi bio Vađunec, no vratar Cestičana ponovo je bio na visini zadatka.

Samo pet minuta kasnije u šenaestercu gostiju je srušen igrač Sloge. Glavni sudac Jelić pokazao je na jedanaest metara i izvadio drugi žuti karton Kruni Lazaru. Precizan za domaće bio je Stjepan Rak. Samo dvije minute kasnije i igrač Sloge Danijel Grabarić je pocrvenio. Ovaj put Jelić je potegnuo direktan crveni karton zbog preoštrog starta.

- Ovo je bila previše nervozna utakmice i bolje su se snašli domaći nogometaši. No, imamo dobar rezultat za uzvrat. Kod kuće ćemo se napadački postaviti i probat ćemo anulirati njihovu prednost. Vjerujem da smo kvalitetniji od Sloge- rekao je trener Poleta iz Cestice, Ivan Dobrotić.

Domaći trener Mario Piškor vrlo je oprezan iako je euforija nakon pobjede bila prisutna.

- Odigrali smo taktički vrlo zrelo i disciplinirano i tu igru moramo ponoviti u uzvratnoj utakmici. Jedino tako ćemo vidjeti finale. U Cestici nas čeka težak susret i morat ćemo dati i više od maksimuma, želimo li proći - dodao je Piškor.

Uzvrat je na rasporedu 28. svibnja u Cestici.

Komentari