Gasol oprezan uoči polufinala s Makedoncima

Objavljeno: 16.09.2011. 11:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: onemanfastbreak.net

Centar španjolske reprezentacije Pau Gasol najavio je polufinalni dvoboj na Europskon prvenstvu protiv Makedonije. Stariji brat Gasol pozvao je na oprez, piše index.

-McCalebb je prosječno na prvenstvu zabijao 20 koševa i moramo biti oprezni. Radi se o kvalitetnom igraču koji često zna biti prevaga u izjednačenim dvobojima. Također, važno je uspostaviti dominaciju pod koševima, a ukoliko ove dvije stvari napravimo kako treba, mislim da ne bismo trebali imati problema-rekao je Gasol.

-Makedonci će pokušati manjak kvalitete nadoknaditi agresivnošću i to bi moglo biti jako oružje. Valja biti spreman na to i odgovoriti im istom mjerom. Makedonija ni u kom slučaju nije bezazlena, dobri su šuteri i dosta su opušteni u ulasku pod koš-dodao je.

Gasol je razočaran ispadanjem od Litve, svjestan je da će sada interes gledatelja i navijača za EP opasti.


-Krivo mi je što je Litva ispala, jer će sada sigurno pasti interes za ovo prvenstvo, ali što je tu je. Ta utakmica pokazala nam je kvalitetu Makedonije, a kad se još prisjetimo pobjeda protiv Grčke, Hrvatske i Rusije, nema sumnje da nas očekuje spektakl-istaknuo je proslavljeni centar.

Izvor: index.hr

Komentari