Grad Varaždin pomagao Varteks Di Capriju

Objavljeno: 28.01.2013. 11:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Iako se već činilo kako će barokni grad ostati bez još jednog prvoligaša, to se na kraju ipak nije dogodilo. Predsjedniku Varteks Di Caprija, Željku Kušteru dano je obećanje od strane varaždinskog gradonačenika Gorana Habuša i dogradonačelnika Vjerana Radelića, da će se krojačima financijski pomoći, kako bi se mogli natjecati u drugom dijelu Premijer lige...

Varteks Di Caprio prvi dio sezone završio je na posljednjem mjestu ljestvice s nula bodova, a u jednom trenutku imao je čak i minus jedan bod. S pripremama za drugi dio sezone Varaždinci nisu ni počeli budući da se nije znalo hoće li se natjecati u proljetnom dijelu sezone. 

Iako se činilo da će doživjeti sudbinu bivšeg nogometnog prvoligaša, gradski oci pobrinuli su se da klub iz kolijevke rukometa ne završi kao NK Varaždin. 

-  Postignut je dogovor s gradonačelnikom Habušom i dogradonačelnikom Radelićem da Grad pomogne Varteks Di Capriju sa 110 tisuća kuna, koliko je potrebno za drugi dio Premijer lige - rekao je predsjednik Varteks Di Caprija Željko Kušter.

Komentari