Grafičar na korak do završnice Kupa Krešimir Ćosić!

Objavljeno: 01.11.2013. 11:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Davor Krleža

U polufinalu kupa regije Sjever, košarkaši Grafičara pobijedili su u Čakovcu domaće Međimurje rezultatom 77:68! Do završnice Kupa Krešimir Ćosić ostala je još jedna prepreka – najveći A-2 ligaški rival Podravac iz Virja, u srijedu, 13. studenog.

U Čakovcu je, uz glasnu podršku 50-ak ludbreških navijača, Grafičar bez većih problema svladao domaće Međimurje, uz spomenute Virjane i Ludbrežane najbolju momčad A-2 lige Sjever. Iako konačni rezultat sugerira ozbiljnu borbu, razvoj utakmice nije ponudio baš nikakvu neizvjesnost.

- Odlično smo ušli u utakmicu i na poluvremenu već vodili s 19 poena prednosti. U jednom je trenutku bilo i 24 za nas, nastavak smo odigrali nešto opuštenije, pogotovo smo „mlitavi“ bili u trećoj četvrtini pa je i konačan rezultat umjeren – prokomentirao je sraz u Čakovcu trener Grafičara Dražen Cesar.

Ludbrežani su i u ovoj utakmici podijelili učinak među svojim igračima, nitko nije izrazito odskočio efikasnošću – najviše je poena upisao Vilim Poljak, 16, slijedili su Manuel i Mario Novak, obojica po 15, dok je 13 dodao Bušić... Kod Čakovčana je Novak upisao 21 koš.

Utakmica finala kupa za regiju Sjever, čiji će pobjednik u završnicu hrvatskoga Kupa Krešimir Ćosić, igrat će se 13. studenog u Ludbregu. Grafičar ima lijepu priliku preko Podravca iz Virja približiti se prošlogodišnjem uspjehu, kad su Ludbrežani dogurali čak do osmine finala Kupa.

Kompletan izvještaj s utakmice u Čakovcu pročitajte u novom broju Varaždinskog tjednika koji izlazi 4. studenog.

Komentari