Humanitarnim teniskim turnirom prikupljeno 23 000 kuna za djecu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 23.09.2013. 16:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: TK Varteks

U subotu 21. rujna na terenima TK Varteks u organizaciji Tenis kluba "Varteks", Udruge za autizam "Pogled" i NC Lions Cluba Millennium Varaždin održan je humanitarni teniski turnir za prikupljanje sredstava neophodnih za provođenje senzomotoričkih vježbi i radionica  te različitih kineziterapija terapija za članove udruge Pogled (djecu s poremećajima iz spektra autizma).

Pohađanje senzomotoričkih vježbi, radionica i različitih kineziterapija terapija kojima se postiže poboljšana motorička kontrola poboljšava ponašanje djeteta s poremećajima iz spektra autizma te unaprjeđuje njegove govorne i kognitivne vještine.

Na turniru je sudjelovalo 104 sudionice i sudionika koji su platili kotizaciju za sudjelovanje na teniskom turniru. Devedestjedan donator je poklanjajući svoje usluge i proizvode omogućilo organizaciju tombole za dodatno prikupljanje sredstava, ili je direktno na žiro račun Lionsa i udruge "Pogled" uplatilio novčane priloge.

Prihod od prodanih pića tijekom održavanja turnira također će biti uplaćen u fond za navedene svrhe. Prikupljeno je ukupno 22 970 kuna.

U kategoriji ženskih parova pobjednice turnira bile su Ena Kocijan i Ema Zubac, koje su u napetom finalnom meču savladale Jasminu Novak i Tatjanu Martinčević.

U kategoriji muških parova najbolji od 28 parova bili su Tomislav Tropp i Allan Zubac, dok su vice šampioni Andrija Balajić i Nikola Prpić. Održano je i natjecanje mješovitih parova, a pobjedu u ovoj kategoriji odnijeli su Ena Kocijan i Ivan Čepin savladavši u finalnom dvoboju Emu Zubac i Ivana Novosela.

Organizacijski odbor turnira zahvaljuje svim sudionicima i donatorima na sudjelovanju i velikodušnoj pomoći.

Svoje priloge i dalje možete uplaćivati na žiro račun NC Lions Cluba Varaždin Millennium (Privredna banka Zagreb, br. HR88 2340 0091 1101 4861 0) te na žiro račun Udruge Pogled (Privredna banka Zagreb, HR44 2340 0091 1160 3720 5).

Komentari