Vladimir Vujović

" Imamo nešto čime ćemo iznenaditi našički Nexe"

Objavljeno: 05.02.2016. 12:47

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 09:21

Nakon jednomjesečnih priprema, s prvenstvenim uzbuđenjima startaju rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930. U prvom kolu nastavka gostuju kod Đakova, a trener Vladimir Vujović ističe imperativ pobjede u tom susretu.

U pripremnom periodu Dabrovi su odigrali tri prijateljska susreta te upisali dvije pobjede i poraz. U Varaždinu su pobijedili ormoški Jeruzalem 28:25, dok je u Ormožu slavila slovenska ekipa 29:26. Prije ta dva susreta, Varaždinci su se susreli s Vidovčanima i pobijedili ih 36:27.

Rovovski posao odradili su varaždinski rukometaši u pripremnom periodu i spremni dočekuju drugi dio sezone. No, momčad su pogodile ozljede pa je tako za drugi dio sezone izgubljen Frano Vujović koji će morati na operaciju ozlijeđenog koljena, dok za prvo kolo nastavka neće biti spreman Vili Zobec zbog neugodne ozljede skočnog zgloba.

- Ozljede su sastavni dio sporta. Primili smo se ozbiljnog posla i dobro se spremili za drugi dio prvenstva. Forma još nije na najvišem nivou, no formu smo tempirali za Ligu za prvaka - rekao je Vladimir Vujović, trener GRK Varaždin 1930 koji drže vodeću poziciju Premijer lige. Primarni cilj je izboriti Ligu za prvaka, odnosno biti među prve četiri ekipe lige. No, mogu li Varaždinci iznenaditi našički Nexe koji se uz PPD Zagreb uključuje u Ligu za prvaka?

- Prije početka sezone zacrtali smo si da želimo ući u Ligu za prvaka. Na startu sezone kad nas rezultat nije mazio neki taj rezultat nisu predviđali. Od prošle sezone otišao je kostur ekipe i tada ta ekipa nije mogla svladati Nexe. No, imamo nešto čime ih možemo iznenaditi - dodao je Vujović.

U prvom kolu nastavka Dabrovi odlazi na gostovanje pretposljednjem Đakovu, a susret počinje u subotu od 19,30 sati.

- Apsolutni smo favoriti u tom susretu i jednostavno moramo do slavlja - zaključio je trener varaždinskih rukometaša.

Komentari