Ivan Topolnjak: Znam kako u šest mjeseci stabilizirati NK Varaždin!

Objavljeno: 13.02.2014. 08:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Proteklih dana zavrtjela se priča o Ivanu Topolnjaku kao novom čelnom čovjeku najeminentnijeg varaždinskog sportskog kolektiva, NK Varaždina. Provjerili smo...

Budući da je informacija stigla iz izvora vrlo bliskih vrhu piramide gradskih vlasti, budući da bi prema preoblikovanju izglasanom od strane Gradskog vijeća Ivan Topolnjak tj. Termoplin kao najveći pojedinačni vjerovnik i po "defaultu" trebao biti glavni akter procesa preoblikovanja, komentar smo potražili na jedinoj ispravnoj adresi, kod samog - Ivana Topolnjaka.

- Preoblikovanje, koje nema razloga da ne uspije, jedino je normalno, logično i zdravo rješenje za NK Varaždin. To je preoblikovanje trebalo odavno provesti, ja sam ga predlagao još 2008. godine kad sam bio predsjednik kluba, čak smo i napravili potrebne predradnje s odvjetnicom Majom Špoljarić, trebalo je samo sazvati Skupštinu kluba. Što se nije dogodilo, a danas svega ovog ne bi bilo. U svakom slučaju, priče o gašenju kluba su najveća glupost, pa nije slučajna izreka da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. Po nogometu je mali grad Varaždin postao poznat u Europi pa i šire, takva se promocija ne može platiti nikakvim novcem... Klub se preoblikuje brzo, u mjesec-dva, a u šest mjeseci može postati stabilan klub!

Kako izvući sportsku perjanicu Varaždina iz pepela i podići na zdrave noge, pročitajte u ekskluzivnom intervjuu s Ivanom Topolnjakom u novom broju Tjednika eVaraždin, kojeg možete potražiti na kioscima od sutra (petak) ujutro.

Komentari