Ivanečki Itas osvojio Memorijal Dragutin Ribić - Riba

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 30.06.2015. 08:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: DSR Salinovec

U Salinovcu je odigran treći po redu Memorijalni turnir Dragutin Ribić - Riba, a pobjednički pehar otišao je u ruke ekipa Itas d.d. iz Ivanca.

Sudjelovalo je šest ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine po tri ekipe.

U prvoj polufinalnoj utakmici susreli su se Centar Škudor Vugrinec i Drvodjelac Ivanec, a pobijedila je ekipa Drvodjelca Ivanec s rezultatom 2:1. U drugom polufinalu snage su odmjerili Itas Ivanec i Mateo Pizzeria, a slavili su Ivančani 3:1.

U utakmici za treće mjesto bolja je bila ekipa Mateo Pizzeria nakon boljeg izvođenja kaznenih udraca te uzela pehar i 20% od kotizacije.

U finalnom dvoboju susreli su se Itas Ivanec i Drvodjelac Ivanec, a utakmica je završila pobjedom Itasa rezultatom 2:1. Drvodjelcu je tako pripao pehar i 30 od kotizacije, dok je ekipa ITAS kući odnijela 50 posto kotizacije i pobjednički pokal.

Treba napomenuti da je pobjednički pogodak u finalu za Itas d.d Ivanec postigao Dario Ribić, sin pokojnog Dragutina Ribića – Ribe.

Najbolji strijelac turnira je bio Krunoslav Pečevski iz ekipe Drvodjelac Ivanec, a najbolji golman je bio Mario Varga iz ekipe Itas d.d. Ivanec.

Komentari