Jesenskom prvaku Poletu (M) otvoren put prema tituli u 2. ludbreškoj ligi

Objavljeno: 01.12.2015. 13:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Polet Martijanec

Završile su s natjecanjem sve nogometne lige u Varaždinskoj županiji, a Drugoj ludbreškoj ligi jesenski prvak je Polet iz Martijanca.

Riječ je o ekipi koja je na vrlo suveren način stigla do te titule. U sedam prvenstvenih utakmica nogometaši iz Martijanca upisali su šest pobjeda i remi, upisavši pritom 19 bodova.

- Stavili smo glave na kup. U klub su se vratili neki domaći igrači, stvoren je dobar štimung, a rezultat toga je naša neporaženosti - rekao je predsjednik Poleta, Dubravko Besek te dodao kako je u tom rangu nogometa najvažnije pravo prijateljstvo.

- Najvažnije je da se igrači druže i budu pravi prijatelji, na terenu i izvan njega. Tako svaki iz sebe izvlači maksimum svojih mogućnosti - dodao je Besek.

Okosnicu ekipe čine igrači rođeni 1987. i 1988. godine, a uz nekoliko mlađih pojedinaca riječ je o momčadi koja je spoj mladosti i iskustva.

- Igračima 87. i 88. godište bio sam trener u mlađim uzrastima i bili su zbilja talentirana generacijama. Kasnije su otišli u neke druge klubove, no ponovo su se vratili kući i rezultat se odmah vidi - objasnio je trener Neven Hrastić.

Također nogometaši iz Martijanca imaju najbolji napad i najbolju obranu lige. U sedam kola zabili su 22 golova, što nešto više od tri po susretu i primili samo dva zgoditka.

- Nema popuštanja ove sezone, vjerujem da ćemo tako nastaviti i u proljetnom dijelu - istaknuo je Besek.

Polet prvo mjesto drži sa šest bodova prednost ispred drugoplasirane Mladosti iz Sv. Petra, dok trećeplasirani Poljanec ima čak deset bodova manje od vodećih.  Prvenstvo nije dugo, no za drugi dio sezone Polet će se maksimalno pripremiti, kako bi izborio nastup u Prvoj ludbreškoj ligi sljedeće sezone.

-Nadam se da ćemo napraviti dobre zimske pripreme i spremni dočekati proljeće. Nećemo dopustiti iznenađenja i svi smo fokusirani na osvajanje titule - zaključio je Hrastić.

Komentari