Josip Gavranović zamijenio Slobodana Sudeca na klupi Podravine

Objavljeno: 24.09.2015. 08:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Ludbreg.hr

Trećeligaš Podravina ima novog trenera, a riječ je o Josipu Gavranoviću koji je u dosadašnjoj karijeri vodio biškupečku Mladosti i Čevo iz Podevčeva.

U prvih šest kola 3.HNL Istok, Podravina je upisala četiri poraza i dva remija. Nakon posljednjeg kola i 2:2 remija protiv Mladosti Antin, dotadašnji trener Slobodan Sudec dao je naslutiti kako više neće biti trener. To se dogodilo i njega je na klupi naslijedio Josip Gavranović koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio biškupečku Mladost i Čevo.

- Htio bih zahvaliti dosadašnjem treneru koji je dobro radio s ekipom, ali desio mu se splet nesretnih okolnosti i u šest utakmica osvojena su samo dva boda. Velika mi je čast voditi Podravinu za koju smatram da je to najstabilniji klub u Varaždinskoj županiji - rekao je novi trener Podravine koji ističe kako igrači Podravine mogu mnogo više od 14. mjesta na ljestvici.

- Uvest ću neke promjene. To su stvarno kvalitetni igrači te mogu i znaju puno više - dodao je Gavranović.

U debiju Gavranovića s Podravinom čeka teško gostovanje kod Oriolika.

- U Oriolik idemo oslabljeni, kapetan Vađunec ima tri žuta, a Fajt je povrijeđen! Međutim bit će nam sigurno teško, no očekujem dobar rezultat i povratak moći u ekipu, tamo sigurno ne idemo izgubiti - zaključio je Gavranović. 

Komentari