Karatisti topličkog AIK osvojili čak 20 medalja u Dugom Selu

Objavljeno: 08.06.2015. 08:23

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 14:41

Foto: Karate klub AIK

U Dugom Selu održan je posljednji turnir koji se boduje za Prvenstvo Hrvatske u HKKS-u, a u žestokoj konkurenciji karatisti topličkog AIK-a osvojili su čak četiri zlata, pet srebra i jedanaest bronci.

Natjecalo se u katama i borbama, a prva mjesta u katama osvojili su Lara Hrastić u mlađim kadetkinjama gdje je i Jana Huzjak bila druga te Damjan Ivanjko koji je bio prvi u mlađim kadetima. U katama je još drugi bio Karlos-Tomislav Trobić, a treća mjesta osvojili su Dino Slatki, Domagoj Dvorski i Hrvoje Muža.

Slijedilo je natjecanje u borbama gdje su najuspješniji bili Marin Šebrek u limačima srednja i Monika Balažinec u juniorkama. Druga mjesta su osvojili Roko Kalničanec na svom prvom natjecanju, Marta Ivanek i Nikolina Pantaler. Kao trećeplasirani kući su s medaljom otišli Lana Blažotić-Šebrek, također na svom prvom turniru, Lucija Janušić, Alen Žuti, Petra Slatki, Toni Huzjak, Marko Dvorski, Marko Horžić i Ana Zorman.

Glavni trener kluba, Saša Josip Milec, bio je jedan od sudaca na borilištima, a ekipu su kroz natjecanje vodile trenerice Sanjana Milošević i Marinela Belavić. Time je završena natjecateljska sezona 2014./2015. uz pregršt osvojenih medalja.

 

Komentari