Karlo Rajković plivačku sezonu otvorio s osam medalja

Objavljeno: 12.10.2014. 13:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: PK Barok

Plivač varaždinskog Baroka 16-godišnji Karlo Rajković nastupio je u subotu 11. listopada u Rijeci na Otvorenom regionalnom prvenstvu koji se ujedno naziva i Festival plivanja za osobe s invaliditetom.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 107 plivača iz 16 klubova iz Hrvatske i Slovenije. Karlo je nastupio u četiri utrke: 200 mješovito, 100 i 400 slobodno, te 100 delfin.

Osvojio je ukupno osam odličja, u svakoj utrci po jedno u seniorskoj i jedno u juniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji osvojio je sva četiri zlata, dok je u apsolutnoj (seniorskoj) konkurenciji osvojio dva zlata i dva srebra. 

Naime, Karlo je u svim utrkama u kojima je nastupio znatno popravio svoje osobne rekorde u 25-metarskom bazenu i tako na najbolji mogući način otvorio novu sezonu. Do kraja ove kalendarske godine očekuje ga nastup sa reprezentacijom Hrvatske na međunarodnom mitingu u talijanskoj Bresciai koji se održava sredinom prosinca.

Ovim nastupom otvorena je sezona natjecanja za članove PK Barok. Sljedeći nastup očekuje ih već u subotu 18. listopada na mitingu Vidra u Zagrebu. Na navedenom natjecanju nastupit će 30-ak mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta Baroka.

Komentari