Kokice u derbiju kola dočekuju rukometašice Zeline

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 11.10.2013. 20:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT - ilustracija

Rukometašice varaždinske Koke nakon prošlotjednog poraza na gostovanju u Sesvetama okreću se novim izazovima u 1. HRL za žene u sklopu kojih će ove subote u dvorani na Dravi u pravom derbiju kola ugostiti igračice Zeline.

ŽRK Koka nakon dobrog je starta u sezonu i ostvarene dvije pobjede te neriješenog rezultata, proteklog vikenda krenuo put Sesveta gdje je Kokice očekivao nimalo lak dvoboj s domaćom ekipom. Sesvete Agroproteinka pred svojim se navijačima pokazala kao bolja ekipa te je Varaždinke kući poslala bez novih bodova.

No, nakon prvog ovosezonskog poraza igračice Nevena Hrupeca nisu klonule već su naporno trenirale i spremale se za svojevrsni derbi petoga kola u sklopu kojeg u varaždinsku dvoranu na Dravi stiže četvrtoplasirana ekipa Lige. Igračice Zeline iza sebe za sada imaju tri odigrana susreta, dvije pobjede te neriješen rezultat, a s ukupno pet osvojenih bodova na ljestvici Lige nalaze se upravo mjesto iznad varaždinskih Kokica.

Vrijeme je stoga da se nakon prošlotjednog poraza Varaždinke vrate na pobjedničke staze te da protiv Zeline na svome terenu pokažu sve što znaju i umiju te uzmu nove vrijedne bodove.

Osim seniorske ekipe Koke u subotu će na domaćem terenu, također u maloj dvorani na Dravi, susret drugoga kola 3. HRL za žene odigrati i mlade Kokice koje će od 14 sati snage odmjeriti s ekipom Ludbrega.

Utakmica petoga kola 1. HRL za žene između ŽRK Koke i Zeline u maloj dvorani na Dravi počinje, pak, u 16 sati.

Komentari