Koprivnica pobijedila Varaždin 2:0, pomogao i sudac Stojčević

Objavljeno: 15.03.2014. 17:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Nogometaši NK Varaždina nakon dvije pobjede u nizu nisu uspjeli do slavlja u trećem derbiju zaredom. Koprivnica je uzela sva tri boba pobijedivši rezultatom 2:0.

Nogometaši Varaždina odlično su otvorili utakmicu, imali više od igre u prvom poluvremenu, dodali tri odlične prilike.

U 6. minuti iz slobodnog udarca Režić gađa tik iznad prečke. A u 15. minuti pak je sudac Stojčević uz asistiranje pomoćnika Tomića zaustavio čistu priliku Varaždina - Rebernik je bio u nedopuštenom položaju, međutim Rog je, kojem je lopta upućena, dolazio iz drugog plana i izašao sam pred vratara Sokača.

U 25. minuti Petrović je zaprijetio glavom nakon odličnog centaršuta Egrija, a minutu kasnije tresla se mreža na drugoj strani.

Doslovno iz prve prilike Koprivnica je postigla pogodak, Haračić se ubacio između Režića i vratara Težaka i iz blizine pogodio za 0:1.

I nakon primljenog pogotka Varaždin je dominirao. Prednjačio je u sredini Marko Rog koji je vukao brojne polukontre, a gostujući ga igrači zaustavljaju na sve moguće načine, bez ikakvih sankcija od strane suca Stojčevića.

U dominaciji Varaždina dogodila se međutim još jedna početnička pogreška, Egri je izgubio nepotrebno loptu, a "krvnik" je bio opet Dženan Haračić, pogodivši prekrasno s nekih 23 metra odmjerenim udarcem lijevi donji kut domaćeg gola.

Tri minute prije odmora Režić je i drugi put izvrsno gađao iz slobodnog udarca, doslovno "u 90", međutim vratar Sokač - nekad također dijete Varteksa - i to je izvadio.

U drugom poluvremenu igra se potpuno umrtvila, iskusni gosti čuvali su stečenu prednost, utakmica je naravno otišla u potpuno drugačijem smjeru od željenog po Varaždince. Domaćini nisu napravili ozbiljniju priliku osim pokušaja Tuđana sredinom nastavka, dok su gosti još dva puta zaprijetili preko Jambora, međutim - ostalo je 0:2.

Varaždin će nove prvenstvene bodove pokušati naći u idućem kolu u Svetom Martinu na Muri. 

Komentari