Košarka: Vindija pobjedom „zatvorila“ A-2 ligu

Objavljeno: 29.03.2015. 21:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nakon što su u prošlotjednom posljednjem kolu A-2 lige Sjever predstavnici Varaždinske županije imali stopostotan učinak, varaždinska je Vindija i u zadnjoj (zaostaloj utakmici 19. kola) pobijedila Koprivnicu za potvrdu svojeg 6. mjesta. Podsjetimo, ludbreški Grafičar je viceprvak, a Ivančica deveta. Prvak i sudionik prvoligaških kvalifikacija bit će Podravac iz Virja.

Vindija je s pola snage „odradila“ Koprivnicu, konačnih 111:52 govori i više nego dovoljno. Za Petrovića (31 koš), Kapustića (23) i društvo bio je tek dobar sparing dvoboj, u kojem je već u prvih 10 minuta varaždinska ekipa skupila preko 20 koševa viška (29:8). Na kraju čak plus 59, u utakmici koja zapravo o ničem nije odlučivala, Varaždinci su i prije te utakmice imali osigurano šesto mjesto, Koprivnica je bila i ostala deseta.

Najbolji predstavnik Varaždinske županije je i ove sezone Grafičar iz Ludbrega, koji doduše nije uspio obraniti titulu prvaka iz prošle sezone, Ludbrežani su završili drugi, dok naslov slavi Podravac iz Virja, koji će za 10-ak dana (8. travnja) otvoriti na svojem parketu prvoligaške kvalifikacije, protiv zadarskih Jazina.

Komentari