Kostelić se vraća i nada se bodovima u subotnjem veleslalomu

Objavljeno: 09.03.2012. 18:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić vraća se utrkama Svjetskog kupa. Ovog vikenda nastupit će na veleslalomu i slalomu u Kranjskoj Gori, gdje će se sigurno skupiti i velik broj navijača iz Hrvatske, piše Simon Maljevac za SportNet.hr

Organizatori 51. izdanja Pokala Vitranc uspjeli su, unatoč visokim temperaturama, dobro pripremiti stazu na skijalištu Podkoren pored Kranjske Gore. Ivica Kostelić vraća se u Kranjskoj Gori u karavanu Svjetskog kupa nakon pauze zbog ozljede koljena, a u petak ujutro obavio je lakši trening na stazi.

"Na treningu je bilo dobro, trebalo mi je nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i da bolovi nestanu. Staza je tvrda, a što se tiče veleslaloma ne znam što mogu očekivati, jer rezultati na treninzima nisu bili baš najbolji. Nadam se bodovima u veleslalomu i to bi bio jedan dobar trening za nedjeljni slalom," izjavio je Ivica Kostelić nakon treninga u Kranjskoj Gori.

U hrvatskom taboru nadaju se velikom broju navijača, a posebno brojnu podršku očekuju na nedjeljnom slalomu. "Sigurno očekujem velik broj naših navijača, posebno u nedjelju. Bit će ih lijepo vidjeti u ciljnoj areni," dodao je najbolji hrvatski skijaš.

Prve vožnje subotnjeg veleslaloma i nedjeljnog slaloma započet će u 9.30 sati, a finalne vožnje na rasporedu su u 12.30 sati.

Izvor: SportNet.hr

Komentari