"Lončari" ušli među 16 najboljih ekipa na ovogodišnjoj Kutiji šibica

Objavljeno: 20.12.2015. 08:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Automobil Lončar & Ducati Komponenti

Varaždinska ekipa Automobil Lončar & Ducati Komponenti na ovogodišnjem 45. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica uspjela je izboriti plasman među 16 najboljih ekipa turnira, pobijedivši u šesnaestini finala ekipu Kavana Fritula - Fast food Bili nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

"Lončari" su u prvom kolu slavili protiv ekipa Poliklinika Nikša Drinković 4:0, u drugom kolu su bili bolji od Kontrol biroa Zadar 3:1 da bi u šesnaestini finala odigrali vrlo neizvjestan susret koji je u regularnom dijelu završio 3:3.

U subotnjem susretu povela je varaždinska ekipa preko Marka Istera u 14. minuti, a samo minutu kasnije Bruno Piskač povisio je na 2:0. No, ekipa Kavana Fritula - Fast food Bili u drugom poluvremenu preokrenula je rezultat. Valeriji Jurić u 23. smanjio je na 1:2, Mirko Tolić u 27. donio je izjednačenja, dok je Ivica Grbeša u 38. minuti zabio za vodstvo. Ipak Ister je svojim pogotkom u 39. minuti "lončarima" donio kaznene udarce.

Sretnija i spretnija je bila varaždinska ekipa koja je na kraju slavila ukupnim rezultatom 7:6.

Tako je ušla među šesnaest najboljih ekipa turnira, a u osmini finala igrat će u utorak s pobjednikom susreta Auto prijevoz Majerić i P&F Zaštita d.o.o..

Komentari