Mali nogomet: Počinje završnica juniorskog PH, Jerovec otvara s Lika Športom!

Objavljeno: 15.05.2015. 06:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Malonogometni klub Jerovec od danas je (petak) do nedjelje domaćin završnice juniorskog Prvenstva Hrvatske, sudjeluje osam najboljih klubova u futsalu u ovom uzrastu, a prvak regije Sjever – domaćin Jerovec – u skupini je s Brodom 035 iz Slavonskog Broda, Lika Športom iz Ličkog Osika i kninskim Kijevom.

MNK JEROVEC će svoj nastup na završnici početi večeras u 19 sati u dvorani Srednje škole u Ivancu protiv Lika Športa, u trećoj utakmici današnjeg programa, prethodno će završnicu otvoriti Otočac i Alumnus iz Zagreba (16 sati) pa nakon njih i Aurelia (Vinkovci) i Vrgorac.

Drugo kolo na rasporedu je sutra (subota), ali u dvorani Osnovne škole u Lepoglavi (od 10 sati ujutro), a Jerovec će na parket u 13 sati protiv Broda 035. Odmah u nastavku dana igrat će se i 3. kolo po skupinama, također u Lepoglavi, novi ispit za Jerovec bit će u 19 sati protiv Kijeva iz Knina.

Ovisno o plasmanu u grupi, završnog će se dana – u nedjelju, 17. svibnja, opet u Ivancu – razigravati za plasman i to prema slijedećem rasporedu:

09:00 četvrtoplasirani iz skupina igraju za 7. mjesto
11:00 trećeplasirani iz skupina igraju za 5. mjesto
13:00 drugoplasirani iz skupina igraju za 3. mjesto
15:00 FINALE - pobjednici skupina igraju za naslov prvaka Hrvatske

Nakon finalne utakmice slijedi dodjela medalja i priznanja.

Organizator završnice je Hrvatski nogometni savez, a suorganizatori su MNK Jerovec, Županijski nogometni savez Varaždin, Grad Ivanec i Grad Lepoglava.

Na sve utakmice ulaz je slobodan.

Komentari