Malonogometni turnir u znak sjećanja na branitelje poginule u Vukovaru

Objavljeno: 11.08.2014. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Udvdr Ivanec

U organizaciji Koordinacije braniteljskih udruga Domovinskog rata gradova Ivanca i Lepoglave, u subotu i nedjelju, 23. i 24. kolovoza, održat će se 9. malonogometni turnir sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića, branitelje iz Žarovnice i Jerovca, poginule u Vukovaru.

Otvaranje turnira i prvi dan njegova odigravanja svake se godine održava u drugom mjestu, pa će tako ove biti u subotu u Jerovcu, a završnica je na rasporedu dan kasnije, u nedjelju, u Žarovnici.

Program obilježavanja sjećanja na poginule branitelje započet će u subotu, 23. kolovoza u 16:30 sati polaganjem vijenaca na njihove grobove u Kamenici, a u 18 sati će u nazočnosti obitelji poginulih branitelja, uzvanika i gostiju. U Jerovcu će biti upriličena svečanost otvaranja turnira.

Malonogometni turnir započet će u 18:30 sati, a prije seniorskog turnira, u Jerovcu će se s početkom u 16 sati odigrati i onaj za mlađe uzraste.

Nedjeljni program započinje u 10 sati, sudjelovanjem branitelja u tradicionalnoj procesiji Župe Kamenica povodom proslave Dana Svetog Bartola, uslijedit će polaganje vijenca na spomen obilježje u Kamenici, te Sveta misa u Župnoj crkvi u Kamenici.

Završnica turnira održavat će se na malonogometnom igralištu u Žarovnici, s početkom u 17 sati.

Turnir je otvorenog tipa, kotizacija za sudjelovanje se ne naplaćuje, a momčadi se mogu prijaviti na telefone 098/423-842 (Mario) i 092/1204-607 (Tomislav) ili 23.8. (subota) na igralištu u Jerovcu do 17 sati.

Najbolje momčadi bit će nagrađene prijelaznim i pokalima u trajno vlasništvo, a prigodni pokloni bit će uručeni i najboljem strijelcu i vrataru turnira.

Pokrovitelji turnira su Grad Ivanec i Grad Lepoglava.

Komentari