Marko Vidaček i Benjamin Podkrajac među četvoricom najboljih na turniru u Osijeku

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 14.10.2013. 14:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: IGEA-Željezničar

Ovog vikend u Osijeku održan je 16. po redu Memorijal "Matija Gregić", turnir iz službenog kalendara Hrvatskog stolnoteniskog saveza, na kojem je nastupilo 240 natjecatelja iz četrdesetak hrvatskih klubova.

Na turniru su u konkurenciji kadeta nastupila tri predstavnika IGEA-Željezničara iz Varaždina, te je ponovno ostvaren izvrstan rezultat.

Pobjednik turnira bio je odlični Marko Vidaček koji je ovim uspjehom potvrdio dobru formu sa početka sezone koja je Počela u Poreču, gdje je također osvojio prvo mjesto.

U Finalu je ponovno pobijedio Luku Martineka iz Dugog Sela, ujedno i prvog nositelja turnira. Vidaček je bio uvjerljiv tijekom cijelog natjecanja, u kojem je izgubio samo jedan set i to u poluzavršnici protiv klupskog kolege Benjamina Podkrajca.

Benjamin Podkrajac ugodno je iznenadio pobijedivši u četvrtfinalu Marija Baneka iz domaćeg stolnoteniskog kluba 'Vodovod' Osijek, te su se time ponovo dvojica igrača IGEA-Željezničara uvrstila među četvoricu najboljih na turniru u svojoj kategoriji kadeta.

REZULTATI (kadeti):

Polufinale: Marko Vidaček (IGEA-Željezničar) vs. Benjamin Podkrajac (IGEA-Željezničar) 3:1 (1,7,-9,9);  Luka Martinek (Dugo Selo) vs. Mislav Martinek (Dugo Selo) 3:1 (7,-4,9,6).

Finale: Marko Vidaček (IGEA-Željezničar) vs. Luka Martinek (Dugo Selo) 3:0 (8,10,9).

Komentari