Matija Katanec novi igrač slovačke Žiline?

Objavljeno: 26.07.2015. 11:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Facebook

Nakon što se nije baš naigrao u talijanskom drugoligašu Speziji, Matija Katanec blizu je prelaska u novi klub. On bi kako doznajemo trebao otići u slovačku Žilinu.

Katanec je prošao Varteksovu školu nogometa, a igrao je za Varaždin, Croatiju Sesvete, austrijski Baumgarten, a prije nego li je u drugom dijelu prošle sezone stigao u Speziju, igrao je u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi.

U sezoni 2012./2013. stigao je Gradinu, na polusezoni prešao u Radnik iz Bijeljine, a u sezoni 2014./2015. otišao u Zrinski.

S obzirom da Katanec nije dobio priliku u talijanskom drugoligašu Speziji čije boje brani i Josip Brezovec, odlučio je potražiti novu sredinu.

U pregovorima je sa slovačkim prvoligašem Žilinom. Kako neslužbeno doznajemo on je vrlo prelaska u redove višestrukog prvaka Slovačke.

Dogovori li suradnju, Katanec neće biti jedini Hrvat u Žilini jer njihove boje brani Matej Jelić, bivši igrač Lokomotive, Lučkog, Karlovca i Rudeša.

Istaknimo da je Žilina proteklu sezonu završila na drugom mjestu Prve slovačke lige, a trenutno je u trećem pretkolu Europa lige i tamo je čekaju dva sraza s ukrajinskom Vorsklom.

Komentari