"Medvjedi" do boda u mađarskoj "špilji"

Objavljeno: 03.10.2011. 10:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka ni na početku nove sezone nisu uspjeli donijeti oba boda iz Mađarske. No, trener Marty Raymond zadovoljan je i osvajanjem jednog, a vratar Michael Ouzas istaknuo je i čimbenik sreće, piše Borna Rupnik za sportnet.

Nakon što je u petak u Zagrebu protiv Olimpije Medveščak odigrao 2:2 i izgubio u produžetku, isti se scenarij ponovio u Szekesfehervaru. Alba Volan osvojila je drugi bod 53 sekunde prije isteka dodatnog vremena.

- S obzirom da smo bili bez Daya, a Truhno se ozlijedio u svojoj prvoj izmjeni, sretan sam zbog rezultata. Kasnije smo ostali i bez Zanoškog - istaknuo je trener zagrebačkih Medvjeda, Marty Raymond.

Trener Medvjeda nije imao većih prigovora na igru svoje momčadi.

- Unatoč svemu tome, osvojili smo bod na teškom gostovanju. To je najvažnije, zadovoljan sam igrom. Napravili smo dobar posao, iako smo dobili devet kazni – kazao trener Medvešćaka.

Slično razmišlja i Medveščakov čuvar mreže, Michael Ouzas, koji je u trećoj trećini obranio i kazneni udarac domaćina.

- Igrali smo kao momčad i napravili puno velikih stvari. Na kraju, nažalost, pak nije ušao u mrežu Albe Volan, ali ako nastavimo ovako igrati, svakako ćemo ostvariti dobre rezultate. U produžetku je domaćin imao više sreće -  preko službenih klupskih stranica poručio je Ouzas.

Ozlijeđeni Vjačeslav Truhno i Greg Day trebali bi biti spremni za povratak već u narednoj utakmici, u petak, na gostovanju u Salzburgu kod Red Bulla.

Izvor: sportnet.hr

Komentari