"Medvjedi" više nemaju pravo na pogrešku, večeras moraju dobiti KAC!

Objavljeno: 15.03.2012. 11:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Hokejaši Medveščaka ušli su u fazu „bili ili ne biti“ utakmica. KAC vodi u polufinalnoj seriji sa 3:1 što znači da zagrebački oklopnici, ako uopće žele do finala, više nemaju pravo na pogrešku. Večeras na domaćem terenu moraju pobijediti kako bi barem produžili nadu da mogu do finala.

No, bit će to težak zadatak jer „medvjedi“ imaju puno problema u svom „brlogu“. Kinasewich, Day i Trukhno, igrači koji bi trebali biti nositelji ekipe, su potpuno izvan forme, golman Kristan također ne briljira, Prpic i Banham su suspendirani, a jedan od najboljih mladih igrača lige Gal Koren je ozlijeđen.

Pred trenerom Martyem Raymondom je tako postavljena „nemoguća misija“ jer prave zamjene za sve te igrače nema. No ima Toma Zanoškog, Matta Siddala i Adama Naglicha. Inače tek treća napadačka linija u doigravanju igra vrlo dobro i Raymond na njima gradi temelje uspjeha.

S druge strane, KAC igra u fantastičnoj formi, nemaju problema sa ozljedama i suspenzijama, a tu je naravno i tradicionalna protekcija kod sudaca. No, put do uspjeha posut je trnjem. „Medvjedi“ su već ove sezone pokazali da mogu dobiti KAC i kad nisu u briljatnoj formi.

Utakmica počinje u 19.15 sati.  

Komentari