Milenković nastupila na svjetskoj smotri, njene kolegice osvojile pregršt medalja u Udinama

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 01.10.2015. 08:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: RK Vindija

Ritmičarka Vindije Elena Milenković nastupila je na 34. Svjetskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici u Stuttgartu.

Unatoč dobroj pripremljenosti, na samom natjecanju zbog velike treme izostao je željeni plasman. Solidnim možemo ocijeniti jedino nastup s loptom gdje je bila 64. od 102 natjecateljke koliko ih je nastupilo s obručem i loptom. U višeboju je zauzela 86. mjesto među 114 višebojki, s trakom je bila 88., kao i s obručem, dok je 117. mjesto osvojila s čunjevima.

Elenine mlađe kolegice Ema Kovačić, Tamara Artić i Lara Domislović sudjelovale su na turniru za klubove u organizaciji ASU Udine na kojem je sudjelovao velik broj kvalitetnih natjecateljica iz već prije spomenute Italije te natjecateljke iz Poljske, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Ema Kovačić osvojila je dvije srebrne medalje u višeboju i s obručem te četvrto mjesto s čunjevima. Tamara Artić u svojoj uzrasnoj kategoriji osvojila je prvo mjesto s čunjevima i dvije srebrne medalje u višeboju i s obručem, dok je najmlađa natjecateljka Lara Domislović osvojila je prvo mjesto s obručem, četvrto mjesto u višeboju i peto mjesto u vježbi bez rekvizita.

Komentari