Mladim streličarima “Cekina“, Hanžeku i Gašpariću, naslovi državnog prvaka i viceprvaka

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 29.06.2015. 12:39

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:34

Foto: SK Cekin

U Čakovcu je u organizaciji SK "Katarina Zrinska" u nedjelju 28. lipnja održano Prventvo Hrvatske za djecu do 14 godina, na kojem je mlada ekipa SK “Cekin“ nastavila pobjednički pohod na medalje na državnim prvenstvima...

Na prvenstvu su nastupila četiri dječaka i vratili se kući sa 6 medalja. Uvijek odličan Matija Hanžek u kategoriji dječaka do 14 godina, olimpijski luk, osvojio je zlato i tako ponio laskav naziv Prvaka države. U istoj kategoriji iz turnira u turnir sve bolji Matko Dupor okitio se broncom dok je Matko Zlatić izborio 4. mjesto. I to usprkos činjenici da zbog opravdanih razloga nije bio u mogućnosti trenirati veći dio ove sezone na otvorenom.

U kategoriji dječaka do 12 godina, oliimpijski luk, sad već prekaljeni mladi streličar, srebrom i nazivom Viceprvaka države okitio se Fran Gašparić.

Svoju kvalitetu mlada ekipa četrnaestogodišnjaka (Matija Hanžek, Matko Dupr i Matko Zlatić) potvrdila je i ekipnom madaljom te su tako ponijeli titulu ekipnih prvaka države. Niz je to koji je započeo ove godine na PH u dvorani u Rijeci osvajanjem ekipnog zlata i koji se nastavlja i na ovom PH na otvorenom.

Ovi rezultati nisu slučajnost već potvrda kako sad već dobro poznata i prepoznatljiva škola SK "Cekin" na čelu sa šire poznatim WA trenerom Damirom Kolarekom i angažmanom ostalo troje licenciranih trenera u klubu (Stjepan Gašparić, Zoran Marenčić i Božena Šimek-Šuplika) daje sjajne rezultate.

Komentari