MŽNL: Jalžabet povezao dvije pobjede i skočio na petu poziciju

Objavljeno: 15.03.2015. 20:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Kompletirano je 19. kolo Međužupanijske nogometne lige, a vrlo uspješni bili su predstavnici Varaždinske županije.

Novi Marof je kod kuće pobijedio čakovečku Slogu 2:1, a oba pogotka za Novomarofčane postigao je Igor Martan u 27. i 59. minuti.

Do pobjede je protiv međimurskog predstavnika stigla i gojanečka Plitvica svladavši macinečki Centrometal 2:0. Oba pogotka zabio je Krunoslav Buhin u 62. i 90. minuti.

U županijskom srazu Jalžabet je pobijedio Plitvicu iz Selnika 3:1. Jalžabećani su već sve riješili u prvom dijelu te imali tri pogotka prednosti. U 7. minuti u vodstvo ih je doveo Dominik Bručić, na 2:0 povisio je Marko Hruško pet minuta kasnije, a za 3:0 zabio je Marinko Levatić u 42. minuti. Jedini pogodak za goste postigao je Dominik Krstitović u 78. minuti.

Jalžabet je ovom pobjedom skočio na peto mjesto ljestvice te je trenutno najbolje plasirani klub iz Varaždinske županije.

- U prvenstvo smo ušli sa šest pobjeda u pripremnim utakmicama protiv dobrih protivnika, a prva dva kola su nam donijela dva malo lakša protivnika, tako da smo vjerovali u dobar start. Zasluženo smo slavili u obje utakmice, no u sljedećih par kola će se vidjeti stvarna kvaliteta momčadi kada ćemo se susresti s ekipama s vrha ljestvice - rekao je Marko Kruško, veznjak Jalžabeta.

U sljedećem kolu nogometaše iz Jalžabeta očekuje susret protiv Rudara iz Murskog Središća, dok sedmoplasirani Zadrugar igra protiv Graničara iz Kotoribe.

Rezultati 19. kola: Novi Marof - Sloga (Čk) 2:1, Plitvica - Centrometal 2:0, Jalžabet - Plitvica (S) 3:1, Pušćine - Nedelišće 1:1, Ivančica - Zadrugar 1:1, Mladost Komet - Rudar 1:1, Graničar (K) - Sloboda (S) 0:0, Polet (SMNM) - Zelengaj 2:1

20. kolo: Zadrugar - Graničar (K), Sloboda (S) - Polet (SMNM), Zelengaj - Pušćine, Nedelišće - Naprijed, Sloga (Čk) - Plitvica, Centrometal - Mladost Komet, Rudar - Jalžabet, Plitvica (S) - Ivančica

Komentari