MŽNL: Podravski derbi između Plitvice i Zadrugara završio neriješeno

Objavljeno: 28.03.2015. 19:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ivan Tomašković

U Selniku je pred dvjestotinjak gledatelja odigrani lokalni derbi između domaće Plitvice i Zadrugara, a završilo je 2:2.

Gosti iz Hrastovskog poveli su 37. minuti preko Darija Prloga, no u posljednjoj minuti prvog dijela Darko Blagaj donio je izjednačenje domaćoj ekipi pa se neriješenim ishodom otišlo na odmor. 

U nastavku su domaći nogometaši prešli u vodstvo. U 58. minuti loptu je u svoju mrežu poslao Goran Klekar.

Nogometaši iz Hrastvoskog krenuli su po izjednačenje, a ono je stiglo u 73. minuti kada je Mario Novak matirao Dinu Gašparića.

U samoj završnici susreta obje ekipe su htjele puni plijen pa smo bili svjedoci vrlo uzbudljive završnice s nekoliko izglednih prigoda s obje strane. Na kraju su mreže ostale netaknute pa je došlo do podjele bodova.

- Ove sezone lošije igramo u gostima nego kod kuće, a to smo ponovili i u Selniku. Domaćin se vrlo dobro postavio i s obzirom na prikazano, remi je najrealniji rezultat - rekao je trener Zadrugara, Danijel Kolak.

S njim se donekle složio i veznjak domaćih Mario Kranjec.

- Utakmica je bila vrlo zanimljiva s mnogo dinamike. Imali smo svojih prigoda i nesretno primili oba pogotka pa ostaje žal što nismo uzeli puni plijen - istaknuo je Kranjec te dodao kako se nada da će njegova momčad na kraju izboriti ostanak u ligi.

- Trenutno smo pretposljednji, no vjerujem da imamo možemo ostati u ligi. Taj optimizam temeljim na našim dobrim igrama u posljednjim kolima te povratku nekoliko ozlijeđenih igrača- dodao je Kranjec.

Od županijskih ligaša na teren je u subotu izašla Ivančica koja je poražena od Rudara iz Murskog Središća 2:0.

Preostale klubove iz Varaždinske županije susrete 21. kola igraju u nedjelju od 16 sati. Jalžabet ugošćuje Centrometal, Zelengaj gostuje kod ekipe Naprijed, dok Novi Marof ugošćuje Nedelišće.

 

Komentari