MŽNL: Zadrugar deklasirao Naprijed, Gojančani stigli do minimalnog slavlja

Objavljeno: 01.05.2015. 19:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: I. T.

Kompletirano je 26. kolo Međužupanijske lige, a u tom kolu do pobjeda od županijskih predstavnika stigli su Zadrugar i gojanečka Plitvica.

Nogometaši iz Hrastovskog na domaćem terenu s uvjerljivih 6:0 pobijedili su Naprijed. U 13. minuti Nino Marković doveo je Zadrugar u vodstvo, a isti igrač samo šest minuta kasnije povisio je na 2:0. U 26. minuti Marko Šegović povećao je na 3:0, a tim rezultatom otišlo se na odmor.

U sedmoj minuti nastavka Dražen Vukina zabio je četvrti gol domaćih, a isti igrač dvije minute kasnije bio je strijelac i petog pogotka. Konačnih 6:0 postavio je Dario Prlog u 79. minuti.

- Brzo smo načeli protivnika, zabili im tri pogotka u prvom i tri u drugom dijelu. Protivnik nam ipak nije bio dorastao. Ovo nam je četvrta pobjeda zaredom i atmosfera u ekipi je odlična. Prvi i osnovni cilj je ostati u ligi i ne mislimo se opuštati, a ako će nam se pružiti prilika za nešto više od trenutnog petog mjesta, pokušat ćemo napraviti dodatni rezultatski iskorak - rekao je trener Zadrugara, Danijel Kolak.

Gojančani su do minimalnog vodstva stigli kod Poleta u Sv. Martina na Muri. Strijelac pobjedničkog zgoditka bio je Krunoslav Buhin u 74. minuti.

U srazu predstavnika iz Varaždinske županije, Zelengaj i Ivančica u Donjem Kučanu odigrali su 1:1. Prvi dio završio je bez pogodaka, a Kučanci su poveli preko Gorana Vugrinca u 61. minuti. Izjednačenje Ivančanima donio je Dalibor Solina u 83. minuti utakmice.

Jalžabet je u 26. kolu poražen kod Slobode u Slakovcu 2:1, dok su Novomarofčani kod Pušćina doživjeli debakl, pretrpješi poraz 9:1.

Težak poraz doživjela je i Plitvica iz Selnika koja je u četvrtak poražena kod Nedelišća 6:1.

Sljedeće, 27. kolo na rasporedu je u nedjelju. Najbolje plasirani županijske predstavnik Zadrugar gostuje kod Sloge u Čakovcu, dok osmoplasirani Jalžabet ugošćuje Graničar iz Kotoribe.

Komentari