MŽNL: Zadrugar i Zelengaj u golijadi podijelili bodove

Objavljeno: 23.11.2014. 19:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nogometaši u Međužupanijskoj ligi odigrali su susrete 16. kola, a županijski derbi između Zadrugara i Zelengaja u Hrastovskom završio je podjelom bodova 3:3...

Poveli su nogometaši iz Donjeg Kučana preko Valentina Mlakara u 14. minuti, a u 33. Vanja Vitez povisio je na 0:2. Pet minuta prije kraja prvog dijela Zadrugar je izjednačio preko Denisa Balažinca pa se rezultatom 1:2 otišlo na odmor.

U drugoj minuti nastavka domaćini su izjednačili preko Marka Šegovića, no u 70. minuti drugi pogodak zabio je Mlakar za 2:3. Konačan rezultat postavio je Dario Struški u 80. minuti.

Do uvjerljive pobjede stigla je Plitvica u Gojancu pobijedivši Ivančicu 7:2. Po dva pogotka za Gojančane postigli su Jošua Horvat i Vlatko Zgrebec, dok su se po jednom u strijelce upisali Krunoslav Buhin, Marko Tkalčec i Tomislav Ister.

Veliko iznenađenje napravila je selnička Plitvica koja je usred Novog Marofa slavila 4:0. Pogotke za Selničane postigli su Ivan i Nikola Međimorec, Mihael Jerebić i Marin Matijašec. Do boda je stigao i Jalžabet koji je u subotu odigrao 1:1 u Prelogu kod Mladosti Komet, a strijelac za Jalžabečane bio je Marko Hruško.

Sljedeći vikend na rasporedu je posljednje kolo ove jeseni u Međužupanijskoj ligi, a županijski derbi igraju Jalžabet i Zadrugar.

Komentari