MŽNL: Zelengaj velikim preokretom do punog plijena

Objavljeno: 06.10.2014. 10:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva

Odigrano je osmo kolo Međužupanijske lige, a od predstavnika Varaždinske županije samo su Zadrugar i Zelengaj stigli do pobjeda...

Zelengaj je do punog plijena stigao u županijskom derbiju protiv Jalžabeta, slaveći 4:2. Nogometaši iz Jalžabeta poveli su pogocima Marka Hruška i Tomislava Medveda, no Matija Soldatek s dva pogotka donio je nogometašima iz Donjeg Kučana izjednačenje. Za pobjedu zelenih zabili su Vilim Horvat i Valentino Mlakar.

Zadrugar je u Hrastovskom pobijedio Centrometal 3:1. Dva pogotka u pobjedu ugradio je Mario Novak, dok je jedan bio djelo Darija Prloga.

Ostali varaždinski predstavnicu su poraženi. Nedelišće je 8:0 deklasiralo Ivančicu, Novi Marof je doživio poraz od Poleta u Sv. Martinu 5:2, dok je Plitvica iz Gojanca poražena od Graničara u Kotoribi 3:1.

U idućem kolu najbolje plasirani predstavnik Varaždinske županije, Zadrugar koji drži treće mjesto gostuje kod momčadi Naprijed. Zanimljivo će biti i u Ivancu, gdje županijski derbi igraju domaća Ivančica i Zelengaj.

Rezultati, 8. kolo: Nedelišće - Ivančica 8:0, Sloboda (S) - Mladost Komet 1:2, Polet (SMNM) - Novi Marof 5:2, Sloga - Rudar 0:1, Archea-Čakovec - Plitvica, Zadrugar - Centrometal 3:1, Zelengaj - Jalžabet 4:2, Graničar - Plitvica 3:1, Pušćine - Naprijed 3:1

Komentari