MŽNL: Žestok sraz starih rivala u Donjem Kučanu

Andrej Švoger

Objavljeno: 04.10.2014. 16:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva

Na igralištu u Donjem Kučanu u nedjelju od 16 sati na rasporedu je županijski derbi u varaždinsko – međimurskoj ligi. Sastaju se domaći Zelengaj i Jalžabet, a obje ekipe vjeruju da mogu do punog plijena...

Nakon sedam odigranih kola Zelengaj drži 12. mjesto lige, a u posljednjem prvenstvenom susretu Kučanci su pobijedili Mladost Komet 4:1. Na krilima tog rezultata nogometaši Stanislava Lacka vjeruju da mogu nastaviti pobjednički niz.

-Pobjedom u proteklom kolu podigli smo samopouzdanje pa protiv Jalžabeta idemo po još jednu pobjedu. Moramo ih visoko pritisnuti jer im je obrana slabiji dio ekipe – rekao je vratar Zelengaja, Antonio Vitez.

Jalžabet je u proteklom kolu poražen od Nedelišće 2:0, a njihov trener Zlatko Kanešić vjeruje da će se njegova momčad vratiti na pobjedničke staze.

-Neće nas gol, no nadam se da će protiv Zelengaja sve vratiti. Imamo male probleme sa sastavljenjem momčadi, no imamo širinu i vjerujem da smo kvalitetnija momčad od nogometaša iz Donjeg Kučana – rekao je Kanešić koji u susretu protiv Zelengaja neće moći računati na ozlijeđenog Nenada Hanca te Davora Kukeca koji ima poslovnih obveza, a pod upitnikom je i kapetan Dubravko Car.

S druge strane veliki hendikep imat će i Zelengaj budući da je ozlijeđen njihov najbolji napadač Dražen Peharda.

Komentari