2. ŽNL Istok: Nastavlja se "mrtva trka" Trnja i Varteksa

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.06.2013. 22:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Nogometaši Varteksa i Trnja nastavljaju mrtvu trku za prvo mjesto u 2. ŽNL Istok, nakon što su u nedjeljnom kolu ostvarili pobjede.

NK Varteks slavio je je u derbiju kola u Podevčevu gdje su načeli mrežu domaćina veću u 15-oj minuti. Iskusni Zoran Kastel najviši je u skoku za slavlje Varaždinaca. Varteks je bio dominatnija ekipa a pobjedu su osigurali tek u nastvaku, nakon još jednog prekida.
Ovaj put strijelac je bio odlični Dario Horvat, čime je pitanje pobjednika riješeno.
- Bilo smo danas dominantnija momčad. Pomoglo nam je i odlično otvaranje susreta, nakon čega je bilo puno lakše igrati - rekao je Dejan Car. Time je Varteks pobijedio Čevo rezultatom 2:0.

Uvjerljiva je bila i momčad Trnja koja je na domaćem trenu svladala Slobodu Tužno. Rezultat je bio 3:1, a strijelci za Trnje su bili Marijanović, Miko i iskusni Domiter.

- Naša pobjeda je mogla biti i izraženija. No, ne može se uvijek lako zabijati - kazao je Krešo Vincek, trener Trnja.

U idućem kolu, Trnje gostuje u Beretincu, a Varteks kod kuće igra sa Slobodom. Nakon toga, 15. lipnja je na rasporedu i veliki derbi u Trnovcu gdje će se vjerojatno odlučivati o prvaku lige. Oba trenera za sada odbijaju komentirati taj susret, tvrde da se koncentriraju na utakmicu u srijedu.

Komentari