NK Varaždin ipak igra protiv Zagreba, čeka se još samo Čakovec

Objavljeno: 09.03.2012. 20:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Iako još situacija sa suspenzijom NK Varaždina još uvijek nije do kraja riješena, kako se čini u petak, utakmica 21. kola protiv NK Zagreba ipak bi se trebala igrati. Tako barem tvrde iz kluba, a jedini dužnik s kojim još pregovori nisu završeni je NK Čakovec.

Nakon pregovora koji su vođeni ovaj tjedan, Pavličić i Dreven pristali su na privremeno skidanje suspenzije.

- NK Varaždin je zaprimio Odluku o povlačenju suspenzije od strane najvećega klupskog vjerovnika igrača Milana Pavličića, koju potpisuje njegov odvjetnik g. Plavšić. Postignut je i dogovor sa drugim vjerovnikom igračem Sašom Drvenom zastupanim po g. Badovincu, koji također pristaje da se sutrašnja utakmica odigra - stoji u priopćenju koje je u petak navečer pristiglo iz varaždinskog nogometnog prvoligaša.

Jedini virovnik s kojim se još pregovara, i koji još nije stavio svoj potpis na odluku u povlačenju suspenzije je NK Čakovec.

- U uvjerenju da će se postići dogovor i sa trećim spornim vjerovnikom – NK Čakovec, uprava NK Varaždin ovim putem izvješćuje javnost kako će se sutrašnji susret 21. kola između Varaždina i Zagreba igrati u 15 sati na stadionu Varteksa u Varaždinu - navode iz NK Varaždina.

Iz Uprave kluba zahvaljuju posebno bivšim igračima Pavličiću i Drevenu, a dosadašnjoj "kooperativnosti" u pregovorima, a konačan dogovor s čakovečkim klubom, možemo očekivati u subotu ujutro, kada će biti konačno poznato hoće li se susret uistinu odigrati.

>> Janžek: Idemo po prvu proljetnu pobjedu

 

Komentari